Kerstdiner bij Nog Eentje

Tweede Kerstdag – vrijdag 26 december 2025

Vier deze kerst samen met familie of vrienden bij Nog Eentje en geniet van een feestelijk menu vol rijke smaken en sfeervolle gezelligheid. Bij Restaurant Nog Eentje serveren we een verfijnd 3-gangen menu (€ 62,50) of een uitgebreid 4-gangen menu (€ 67,50), beiden met liefde samengesteld om de kerstdagen extra bijzonder te maken.


Ons Kerstmenu

Proeverij
Een smaakvolle selectie van kleine gerechtjes.

Tussengerecht
Een romige kokos–curry soep met rivierkreeftjes.

Hoofdgerecht naar keuze:

  • Tournedos met rodewijnsaus
  • Hertensucade met veenbessensaus
  • Kabeljauw op een bisque met Hollandse garnalen

Kerstdessert
Een feestelijke afsluiting van een sfeervolle kerstavond.

Waardering

Ervaringen van gasten

“Verrassend!”

"Fantastisch goed restaurant waar alles klopt. Eten was heerlijk, personeel uiterst vriendelijk en de inrichting is heel mooi. Kortom, zeker voor herhaling vastbaar"

Annemiek via TheFork

“Leuke locatie”

"We zijn hier met het hele kantoor geweest. Ze snapten onze wens, gewoon wat kleinigheden om te eten, helemaal. Saté was top!"

Gerwin via Google reviews

“Thuiskomen”

"Hier is het thuiskomen. Warme mooie inrichting en vriendelijk deskunidige bediening. Gerechten verfijnd op smaak. Een echte aanrader."

Monique via TheFork

“Goed eten”

"Goed eten. Relaxte ambiance met een moderne touch, warme bediening. Een verborgen parel in het boerenland."

Remy en Auke via Google review

Adres

Hessenweg 337
3791 PK Achterveld

Openingstijden

Voor ons café

woensdag, donderdag, zondag
van 15:00 - 01:00
vrijdag en zaterdag
van 15:00 - 03:00 uur

maandag en dinsdag gesloten

Let op! Openingstijden restaurant
Donderdag t/m zondag vanaf 17:00 uur

Openingstijden voor besloten gezelschappen:
Vraag naar de mogelijkheden buiten de openingstijden.

Telefonisch reserveren via 0342-451327

Email updates

Laat u tijdig informeren (4 à 5 keer per jaar) over onze speciale seizoensgerelateerde menu’s.

Meld u hieronder aan voor de e-mail updates.

Volg ons